Wintersport 2018 Trysil

Trysil is een geweldig gevarieerd skigebied en leent zich daarom uitstekend voor uw wintersport in Noorwegen. Elke dag kunt u kiezen voor een andere afdaling met een andere sfeer. De afwisseling en de leuke lunch-hutjes op de pistes maken Trysil tot een gezellig en uitgebreid skigebied voor het hele gezin. U gaat gezamenlijk met de lift naar de top waar u kunt kiezen uit verschillende pistes. Er zijn prachtige groene, blauwe en rode pistes tussen de besneeuwde bomen en er is een ruime keus aan zwarte pistes, met de ” Experten” 45º afdaling als een spannende uitdaging voor de skihelden.

In Trysil vindt u ook een groot snowboardpark met rode en zwarte big jumps en wallrides. Kleine jumps zijn te vinden op een aparte snowboard jump trail voor beginners. Voor kinderen op de ski’s is dit een ware magneet, hier zijn ze niet vandaan te houden.

De knusse chalets en appartementen in Trysil liggen aan de pistes en loipes, dus na een paar afdalingen kunt u zo uw hut binnenskiën. Elke week wordt er met veel enthousiasme voor de kinderen een programma georganiseerd. Met de allerkleinsten kunt u in de kindvriendelijke liftjes de helling op en skiet u via een paar mini-afdalingen naar beneden. Een aantal keren per week kunt u hier ’s avonds nog even een verlichte helling pakken of meedoen aan de fakkeltocht. De verlichte besneeuwde bomen en pistes in de avond geven u werkelijk het gevoel alsof u in een sprookje bent beland.
Vervoer
Wij adviseren u de overtocht van Kiel naar Oslo per Color Line. Vanuit Oslo is de afstand naar Trysil ca. 245 km.
Uiteraard bieden we ook andere mogelijkheden aan. Vraag ons gerust om advies.
Laat u liever de auto thuis blijven, reserveren wij graag voor u de vluchten en zorgen wij dat er bij aankomst op de luchthaven een huurauto klaarstaat, of dat u in de transferbus kan stappen.
Wij bieden in Trysil volgende accommodaties aan (klik op de accommodaties voor beschrijving):
Chalets & appartementen
Max. personen
Vanafprijs (bij 4 pers. inclusief vervoer)
Vikinggrenda Chalets ***
Trysil Privé Chalets ***/****
Lisetra/Litunet Appartementen ***
Bakkebygrenda Appartementen ***
Radisson Blu Trysil Resort Apt ****
Trysil Hyttegrend ***
8
8
6
6
5
6
€ 362
€ 368
€ 445
€ 499
€ 447
€ 353
Hotels
Max. personen
Vanafprijs (bij 2 pers. inclusief vervoer)
Radisson Blu Trysil Resort ****
2
€ 899
Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...