Privé Chalets en appartementen, Åre

Beleef het hipste skigebied van Zweden. Met meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus vindt u hier zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer. U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Après-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig.
Een dag iets anders dan skiën? Ga dan op een onvergetelijke husky of sneeuwscooter safari.
We vliegen zaterdag vanaf Schiphol direct met KLM naar Trondheim Airport. Hiervandaan rij je met een huurauto in circa 2 uur naar de bestemming. Bagage tijdens de vlucht is inbegrepen.
OF vliegen op zondag vanaf Schiphol via Stockholm met Scandinavian Airlines naar Östersund, waarvandaan je met een privé transfer in 40-60 minuten naar je bestemming wordt gebracht. Bagage tijdens de vlucht is inbegrepen.
Privé Chalets, Åre
Bij en aan de pistes liggen tal van privéchalets en appartementen, veelal ski- in/ski-out, maar onderling allen verschillend qua grootte, uitrusting en inrichting.
CHECK BESCHIKBAARHEID & PRIJS ONLINE
Werkwijze online prijzen & boeken puntsgewijs
Klik op deze pagina de blauwe button ’prijsopgave’ aan.
U kiest de datum waarop u het chalet wil betrekken en geef de samenstelling van uw gezelschap aan.
Klik op zoeken; u kunt het resultaat aanpassen d.m.v. een aantal filters.
Voor detail informatie en foto’s klikt u op ’meer info’. Om de accommodatie te kiezen klikt u op ’kies’ en doorloopt u de rest van de boekingsprocedure.
LET OP het is mogelijk doelgerichter te zoeken naar privé chalets is specifieke gebieden. Kies hiervoor bijvoorbeeld ’Åre Björnen Privé chalets’, zodat u alleen de chalets en appartementen in dat gebied te zien krijgt…

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...