Wintersport 2018 Beitostølen

Beitostølen
Beitostølen is een gezellig bergdorp, gelegen aan de rand van Jotunheimen, de hoogste bergketen van Noorwegen. Het dorp biedt twee skigebieden: Skisenter en Alpinsenter. Skisenter is ideaal voor gezinnen en beginners. Zoekt u meer uitdaging kunt u het beste terecht in Alpinsenter.
Voor de snowboarders is in het centrum een funpark met verschillende uitdagingen. Ook langlaufers kunnen in Beitostølen hun hart ophalen; de prachtige loipes (met een totaal van ca. 320 km) voeren rond het dorp, door bossen en over de hoogvlaktes. Niet voor niets werd Beitostølen eerder uitverkozen tot beste langlaufbestemming in Noorwegen.
Daarnaast biedt Beitostølen een uitgebreid activiteitenprogramma zoals bijvoorbeeld huskysafari’s, paardensledetochten en ijsvissen. Voor wie ’s avonds uit wil, zijn er verschillende restaurants en cafés.
Vervoer
Het arrangement is exclusief vervoer. U kiest zelf op welke manier u naar uw accommodatie gaat.
Wij adviseren u de overtocht van Kiel naar Oslo per Color Line. Let dan wel op dat u totaal 2 nachten langer op reis bent, aangezien de overtocht tussen Kiel en Oslo een hele nacht duurt voor zowel de heen- als terugreis!

Uiteraard bieden we ook andere mogelijkheden aan. Vraag ons gerust om advies.
Vanuit Oslo is de afstand naar Beitostølen ca. 225 km.
Laat u liever de auto thuis blijven, reserveren wij graag voor u de vluchten en zorgen wij dat er bij aankomst op de luchthaven een huurauto klaarstaat.
Is een eigen, of huurauto geen geschikte optie voor u dan kunnen wij voor u een ticket voor de non-stop bustransfer tussen Oslo Airport en Beitostølen zorgen.
Wij bieden in Beitostølen de volgende accommodaties aan (klik op de accommodatie voor beschrijving):
Chalets & appartementen
Max. personen
Vanafprijs (bij 4 pers. en 5 nachten accommodatie) incl. overtocht
Beitostølen Apartment Hotel ****
Beitotind Apartments ****
4-6
4-6
€ 578
€ 349
Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...