Nieuwjaar 8-Dagen wintersport Levi, Lapland inclusief Transavia-vlucht

Vertrek zondag 31 december 2017
Dit trendy skigebied ligt zo’n 170 kilometer boven de poolcirkel, in Fins Lapland. Wie hier eenmaal een keer geweest is, wil beslist terug. Niet voor niets kent dit sprookjesachtige gebied vele enthousiaste vaste bezoekers.
Levi biedt goede, veelzijdige wintersportmogelijkheden. Er is een uitgebreid snowboardpark en de 52% steile World Cup piste is een spannende uitdaging voor de echte skihelden. Het wintersporten kan worden gemixt met de Lapse cultuur. U kunt hier kiezen uit excursies waaronder paardrijden, sneeuwscootersafari’s, een bezoek aan een rendierfarm en ijsvissen. Met Kids Land en zeer goede kinderskifaciliteiten is Levi een kindvriendelijk plek.

Levi heeft diverse knusse restaurants en de après-ski wordt op een geheel eigen wijze ingevuld. De winkels hebben een keur aan leuke en originele regionale producten. De comfortabele hotels, appartementen, chalets en de TunturiSpa maken van Levi een compleet en sfeervol wintersportoord.
U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.
Wij bieden in Levi volgende accommodaties aan (klik voor beschrijving):
Chalets & appartementen
Max. personen
Vanafprijs (bij 4 pers.)
Immelmökit Chalets ***
K5 Chalets ****+
Levi Spirit *****
8
8
10
€ 842
€ 1257
€ volgt
Hotels
Max. personen
Vanafprijs (bij 2 pers.)
Hullu Poro Hotel ***
Sokos Hotel ***+
K5 Hotel ****
Levi Panorama Hotel ****
2/4
2/3
2/3
2/4
€ 1164
€ 1339
€ 1215
€ 1555
Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.

Bus, privé-taxi of Autohuur
U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Kittilä Airport naar de accommodatie v.v. Dat kan namelijk per bus, maar u kunt ook een privé-taxi nemen. Het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. Voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn, vindt u door te klikken op: Autohuur Europcar

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...