Januari-voordeel 2018 8-dagen Saariselkä Lapland

Aan het begin van het jaar voordelig weg en toch iets heel bijzonders doen? In januari krijgt u maar lieftst 100,- pakketkorting! Pak nu uw kans!

Saariselkä ligt 250 km boven de poolcirkel en is daarmee het meest noordelijke ski resort van Fins Lapland. Naast skiën zijn hier vele andere winterse activiteiten mogelijk. De Arctische natuur in, met huskyhonden of per sneeuwscooter, dat is genieten! Misschien ziet u het noorderlicht, het prachtige natuurverschijnsel dat tijdens de winteravonden het meest waargenomen wordt. Saariselkä is gelegen naast een nationaal park waar verschillende langlaufloipes doorheen lopen. Om uw Lapse vakantie traditioneel te beleven, is een diner in een echte Finse Kota een aanrader.
Voor de kinderen is in en nabij Saariselkä veel te beleven; ze kunnen de Kerstman ontmoeten in Santas Home, spelen in Angry Birds Activity Park, zwemmen in de spa van Holiday Club en met een slee vanaf de top van Kaunispää 1,2 km (!) naar beneden suizen.

U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.
Wij bieden in Saariselkä volgende accommodaties aan (klik voor beschrijving):
Chalets & appartementen
   Max. personen  
Vanafprijs (bij 4 pers.)
Santas Tunturi appartementen
Holiday Club Saariselkä apt 
Fell Centre Kiilopää apt/cabins
Kauniskelo blokhut
Aare chalet
Moitakuru appartementen
4/6
2/4
2/4
6
6
6
860
713
778
697
764
660
Hotels
   Max. personen  
Vanafprijs (bij 2 pers.)
Santas Hotel Tunturi 
Fell Centre Kiilopää 
Holiday Club Saariselkä
2/4
2/4
2/4
870
677
933
Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.
Bus, Taxi of Autohuur
U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Ivalo Airport naar de accommodatie v.v. Dat kan namelijk per bus, maar u kunt ook een privé-taxi nemen. Het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen.  De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. Voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn, vindt u door te klikken op: Autohuur Europcar

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...