Branäs 2015
Vargen Stugby
incl. overtocht Color Line

Een perfecte accommodatie voor degenen die in het skigebied willen verblijven, want deze accommodatie ligt boven op de berg aan het eind van de skiliften. ´s Ochtends gelijk skiën dus!

Aantal bedden per chalet:
Type A 9-10 bedden, 2 slaapkamers en slaapzolder (82 m2)
Type B: 8 bedden, 2 slaapkamers en slaapzolder (75 m2)

Ligging
Boven in het skigebied gelegen op ca. 13 km van het centrum aan pistes en de loipes.

Beschrijving type A
Goed ingerichte chalets. Woonkamer met zit- en eethoek, kabel-tv. Open keuken met fornuis, oven, magnetron en koelkast met vriesgedeelte. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Tevens slaapzolder met zes aparte bedden. Badkamer met douche, toilet en sauna. Apart toilet op de etage. De inrichting verschilt per chalet.

Beschrijving type B
Goed ingerichte chalets in 2-onder-1-kap stijl gebouwd. Woonkamer met zit- en eethoek, tv. Open keuken met fornuis, oven, magnetron en koelkast met vriesgedeelte. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Tevens slaapzolder met twee aparte bedden en een stapelbed. Badkamer met douche, toilet en sauna. Apart toilet op etage. De inrichting verschilt per chalet.

Reisschema
(Klik op de link voor informatie over toeslagen voor hutten en maaltijden en informatie over de dokperiode in 2015.)
1 nacht Color Line overtocht Kiel – Oslo
7 nachten Vargen Stugby in Branäs
1 nacht Oslo – Kiel per Color Line

Stena Line
U kunt in plaats van de overtocht Kiel-Oslo met Color Line ook kiezen voor de overtocht Kiel-Gotenburg met Stena Line. Prijzen inclusief deze overtocht zijn vrijblijvend op te vragen.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...