Wintersport 2018 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Dit trendy skigebied ligt zo’n 170 kilometer boven de poolcirkel. Wie hier eenmaal een keer geweest is, wil beslist terug. Niet voor niets kent dit sprookjesachtige gebied vele enthousiaste vaste bezoekers. Levi biedt goede, veelzijdige wintersportmogelijkheden. Er is een uitgebreid snowboardpark en de 52% steile World Cup piste is een spannende uitdaging voor de echte skihelden.Het wintersporten kan worden gemixt met de Lapse cultuur. U kunt hier kiezen uit excursies waaronder paardrijden, sneeuwscootersafari’s, een bezoek aan een rendierfarm en ijsvissen. Met Kids Land en zeer goede kinderskifaciliteiten is Levi een kindvriendelijk plek.

Levi heeft diverse knusse restaurants en de après-ski wordt op een geheel eigen wijze ingevuld. De winkels hebben een keur aan leuke en originele regionale producten. De comfortabele hotels, appartementen, chalets en de TunturiSpa maken van Levi een compleet en sfeervol wintersportoord.
U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.
Belevenisweek
Dagelijks is een activiteit inbegrepen. De ene dag gaat u op sneeuwschoenen de bossen in, de andere dag met een team husky’s of met sneeuwscooters op jacht naar het Noorderlicht. De laatste avond is zelfs nog een diner bij het Sneeuwhotel inbegrepen. U verblijft niet ver van de pistes in het centrum van Levi. Dus voor en na de inbegrepen excursies en safari’s bent u zo weer met de lift onderweg naar boven…
U vliegt vanaf schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.
Inbegrepen excursies:
Maandag: Huskysafari
Dinsdag: Sneeuwschoensafari
Woensdag: Op zoek naar het Noorderlicht per sneeuwscooter
Donderdag: Sneeuwscootersafari incl. ijsvissen
Vrijdag: Diner in Snow Village
Zaterdag: Excursie naar rendierfarm met ritje op rendierslee
Bij deze reis profiteert u van extra voordelige excursieprijzen. Beleef de leukste avonturen met jong en oud en combineer dit met skiën en snowboarden op de pistes. Beleef Lapland in Levi!
Wij bieden in Levi volgende accommodaties aan (klik voor beschrijving):
Chalets & appartementen
Max. personen
Vanafprijs (bij 4 pers.)
Immelmökit Chalets ***
K5 Chalets ****+
Levi Spirit *****+
8
8
10
€ 1314
€ 1649
€ volgt
Hotels
Max. personen
Vanafprijs (bij 2 pers.)
Hullu Poro Hotel ***
Sokos Hotel ***+
K5 Hotel ****
Panorama Hotel ****
4
3
2
4
€ 1589
€ 1717
€ 1684
€ 1602
Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.
Let op! De vakantieperiodes zijn erg populair. Wilt u met kerst, nieuwjaar of in de voorjaarsvakantie naar Lapland raden wij u aan z.s.m. te boeken vanwege de beschikbaarheid.
Bus, privé-taxi of Autohuur
U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Kittilä Airport naar de accommodatie v.v. Dat kan namelijk per bus, maar u kunt ook een privé-taxi nemen. Het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. Voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn, vindt u door te klikken op: Autohuur Europcar

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...