Wintersport 2017 Isaberg

Het skigebied van Isaberg bestaat al heel lang en biedt goede mogelijkheden voor zowel beginners als de meer gevorderde skiër. Isaberg heeft zes liften en 10 pistes, allen met verlichting voor het avond skiën. Een volwaardig systeem van sneeuwkanonnen zorgt voor goede sneeuwcondities op goed geprepareerde pistes. Dit alles samen met zo’n 20km langlauf loipes maakt Isaberg het grootste en meest complete skigebied van Zuid-Zweden.
Isaberg is niet de Mont Blanc, maar om het alpine skiën beter te leren of gewoon om te skiën met het gezin is een vakantie in Isaberg ideaal. Skiverhuur en skischool zijn van goede kwaliteit en er is ook kinderopvang aanwezig. Voor de kleintjes zijn er speciale afdalingen waar ze met de slee af kunnen en door het rustige gebied kunnen ze veilig skiën. Het landklimaat zorgt voor de kou en bij een eventueel gebrek aan sneeuw doen de sneeuwkanonnen de rest.

Huskytochten
Wilt u een unieke ervaring opdoen? Wij raden u aan om dan deel te nemen aan een huskysafari! U kunt kiezen uit een tocht inclusief een traditionele Zweedse fika of een familie huskytocht.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...