Steinheid Steinheid wintersport Duitsland

All-round welzijn – dat is waar “Ferienhaus Arne” in Steinheid, een district van Neuhaus am Rennweg, om draait. Hier op de bergkam van het Thüringer Slate-gebergte wacht het vakantiehuis dat in 2019 is gerenoveerd op jou te midden van het schilderachtige landschap van het Thüringer Woud.

Haus Arne biedt comfortabel meubilair op twee verdiepingen met een avontuurlijke badkamer op de begane grond. Hier vind je pure ontspanning in het stoombad of in de luxe whirlpool. Na een lang bad vind je een ideale rustplaats voor de smart-tv in de aangrenzende woonkamer op de ruime bank. In het andere deel van de grote, open ruimte bevindt zich de elegante en comfortabel uitgeruste kitchenette. Het open natuurgebied zal vanaf het voorjaar van 2020 worden omgezet in een gesloten tuin.

De bovenste verdieping biedt drie slaapkamers. In slaapkamer 3 is er een extra slaapbank als alternatief voor slapen. Of het nu gaat om een uitgebreide familie met oma en opa of een groep vrienden, iedereen heeft hier voldoende ruimte. In de rustige uren van de dag hoor je het zachte geritsel van de typische leistenen gevel.

Steinheid is het startpunt voor vele bekende wandelbestemmingen rond de Rennsteig. Er is een uitgebreid netwerk van paden, niet alleen te voet maar ook voor mountainbikers. Het Rennsteig-fietspad biedt veelbelovende perspectieven voor sportieve fietsers. Steinheid is een sneeuwzekere plaats in de winter. De bekende ski-arena Silbersattel ligt op slechts 7 km afstand en is het grootste alpineskigebied van Thüringen. Of het nu gaat om snel skiën of langlaufen in het prachtige Thüringer Woud – de 4,5 km pistes op 8 routes met alle moeilijkheidsgraden, kindergebied, freeride-gebied en 35 km langlaufloipes en ski-wandelpaden laten het hart van elke actieve atleet sneller kloppen.

Het nabijgelegen Oberhof of de steden Erfurt, Weimar, Jena en Coburg bieden ook een verscheidenheid aan bezienswaardigheden als startpunt voor dagtochten.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 1480.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...