ST CHRISTOPHE Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

Even een sigaret roken of van de frisse lucht of zon genieten? Dat kan, want het balkon van dit mooie appartement ligt op het westen. Het is ideaal voor een grote familie of kleine groep, er is namelijk ruimte voor zes personen. De kinderen slapen heerlijk in de stapelbedden. In de keuken vindt u onder meer een oven, vaatwasser en magnetron. Natuurlijk kunt u uw skimaterialen opbergen in de aanwezige skilocker.

Op loopafstand vindt u onder meer de bibliotheek, zwembad en schaatsbaan. Er is dus genoeg vermaak als u een dagje geen zin heeft in wintersport. In de zomer is er een midgetgolf en klimwand aanwezig.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid.

In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp.

Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 724.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...