SOLEIL Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

Deze woning, met een geweldig uitzicht op de bergen, ligt op de achtste verdieping van een groter complex met lift. Er is een slaapkamer. U kunt er met zes personen terecht, ideaal voor een kleine vriendengroep of familie! Het balkon ligt op het oosten. De keuken is onder meer voorzien van magnetron, oven en vaatwasser. Ook kunt u uw skimaterialen netjes en veilig opbergen in de aanwezige skilocker.

Uw appartement ligt in een rustige en charmante wijk. Vlakbij het pand vertrekt een gratis shuttlebus naar het skigebied.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid.

In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp.

Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 652.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...