Hotel Eden | Saas Fee – Saas Grund

Hotel Eden

Centraal midden in het dorp Saas-Grund, omgeven door een indrukwekkend bergmassief, ligt het door velen geliefde Hotel Eden. Een bijzonder gemoedelijk hotel, dat wordt gerund door de familie Burgener, die er alles aan doen om hun gasten een fijne tijd te bezorgen. Je kunt je hier lekker laten verwennen! Dat begint al met het lekkere ontbijt, maar ook in de avond worden hier bijzonder smakelijke gerechten en Walliser specialiteiten uit de keuken getoverd.
Vanuit de kamers geven de balkons een leuk uitzicht op de omliggende bergen van het Saasdal. Zowel in de zomer als in de winter een lust voor het oog!
Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor je vakantie, Of je nu wilt gaan wandelen, fietsen, mountainbiken of de omgeving wilt gaan verkennen. De combinatie van de veelheid aan mogelijkheden in het Saasdal en de gezelligheid van dit familiehotel maakt dat Hotel Eden zowel in de zomer als in de winter veel terugkerende gasten kent.

kindermenu
babybed
kinderstoel

prijs vanaf: 57.56 (controleer hier beschikbaarheid en prijs)p.p. per nacht
exclusief: toeristenbelasting | reserveringskosten | bijdrage calamiteitenfonds | Verplichte eigen bijdrage voor de Bürgerpass: € 4,20 p.p.p.n. in de zomer en in de winter € 2,90 p.p.p.n. voor volwassenen en € 1,50 p.p.p.n. voor kinderen t/m 15 jaar. Deze eigen bijdrage geldt niet voor kinderen t/m 5 jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...