Hotel Bärgsunnu | Saas Fee – Saas Grund

Hotel Bärgsunnu

Een klein, knus en typisch Zwitsers hotel in Saas Grund met sfeervol ingerichte kamers. Ideaal voor families of met een groep vrienden! Centraal gelegen, midden in Saas Grund, maar toch rustig. In de tuin bevindt zich een speeltuin waar kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen. ‘s Winters is er een pendeldienst beschikbaar naar het kabelbaanstation (Kreuzboden). De bus naar Saas Fee stopt vlak bij het hotel.
De eigenaren van Hotel Bärgsunnu zijn uitermate behulpzaam en doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken. Zo is er een loungekamer en een tv-kamer, waar films kunnen worden gekeken. Iedere avond kun je genieten van de voortreffelijke lokale gerechten en elke woensdagavond wordt er een barbecue georganiseerd, zowel in de zomer als in de winter.
Gasten zijn zonder uitzondering heel tevreden over dit hotel; niet voor niets keren velen terug.

babybed
kinderstoel

prijs vanaf: 60.96 (controleer hier beschikbaarheid en prijs)p.p. per nacht
exclusief: toeristenbelasting | reserveringskosten | bijdrage calamiteitenfonds | Verplichte eigen bijdrage voor de Bürgerpass: € 4,00 p.p.p.n. in de zomer en in de winter € 2,90 p.p.p.n. Deze eigen bijdrage geldt niet voor kinderen t/m 5 jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...