FLOCON D’OR Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

Dit appartement voor vier personen heeft een balkon op het oosten. Er is een slaapkamer, bovendien is de woonkamer woonzien van twee bedden, die u overdag kunt opbergen. De keuken is onder meer voorzien van oven, vaatwasser en magnetron. U heeft dus net zoveel comfort, of meer, als thuis. Het uitzicht op de bergen is prachtig. Een gratis shuttlebus rijdt de hele dag op en neer naar het skigebied.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid.

In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp.

Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 557.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...