ETENDARD Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

In dit grote appartement met drie slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer, kunnen maar liefst acht personen vakantie vieren. Neem allemaal een zonnebril mee, want het balkon van dit appartement ligt lekker op het zuiden. U kunt dan ook al snel van de warme winterzon genieten. De keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien, zo beschikt u over een wasmachine, vaatwasser, oven en magnetron. Met zoveel mensen wilt u natuurlijk niet zelf de was of afwas doen! Natuurlijk kunt u uw skimaterialen netjes en veilig opbergen in de aanwezige skilocker.

Op honderd meter afstand ligt de skilift. Op loopafstand vindt u onder meer de kinderopvang, zwembad en schaatsbaan. Er is dus ook genoeg vermaak als u een dagje geen zin heeft in wintersport.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid.

In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 601.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...