Einde seizoen 2018 8-dagen Saariselkä Lapland

De dagen worden langer en de zon laat zich vaak van zijn beste kant zien in maart. Deze periode heeft onze voorkeur omdat de omgeving zo mooi is en de temperatuur iets aangenamer is. De ijskristallen schitteren zó mooi door het zonlicht, alsof ze de prachtigste diamanten zijn.

Saariselkä ligt in Finland, ca. 250 km boven de poolcirkel, en is daarmee het meest noordelijke ski resort van Fins Lapland. Naast skiën zijn hier vele andere winterse activiteiten mogelijk. De Arctische natuur in, met huskyhonden of per sneeuwscooter, dat is genieten! Misschien ziet u het noorderlicht, het prachtige natuurverschijnsel dat tijdens de winteravonden het meest waargenomen wordt. Saariselkä is gelegen naast een nationaal park waar verschillende langlaufloipes doorheen lopen. Om uw Lapse vakantie traditioneel te beleven, is een diner in een echte Finse Kota een aanrader.
Voor de kinderen is in en nabij Saariselkä veel te beleven; ze kunnen de Kerstman ontmoeten in Santa’s Home, spelen in Angry Birds Activity Park, zwemmen in de spa van Holiday Club en met een slee vanaf de top van Kaunispää 1,2 km (!) naar beneden suizen.

U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks met onze Transavia charter.
Wij bieden in Saariselkä volgende accommodaties aan (klik voor beschrijving):
Chalets & appartementen
Max. personen
Vanafprijs (bij 4 pers.)
Santa’s Tunturi appartementen
Holiday Club Saariselkä apt
Fell Centre Kiilopää apt/cabins
Kauniskelo blokhut
Aare chalet
Moitakuru appartementen
4/6
2/4
2/4
6
6
6
€ 917
€ 813
€ 1038
€ 775
€ 851
€ 745
Hotels
Max. personen
Vanafprijs (bij 2 pers.)
Santa’s Hotel Tunturi
Fell Centre Kiilopää
Holiday Club Saariselkä
2/4
2/4
2/4
€ 952
€ 853
€ 1025
Bij de prijsopgave dient u de gewenste accommodatie aan te vinken om het tarief te zien en dit te kunnen boeken.
Bus, Taxi of Autohuur
U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Ivalo Airport naar de accommodatie v.v. Dat kan namelijk per bus, maar u kunt ook een privé-taxi nemen. Het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. Voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn, vindt u door te klikken op: Autohuur Europcar

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...