BALCON DES PISTES C Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

Dit appartement voor vijf personen ligt in een rustige wijk, aan de voet van een skihelling. De woning ligt op de tweede etage van een groter complex. Er zijn twee slaapkamers. De keuken is onder meer voorzien van magnetron en vaatwasser. Natuurlijk is er een skilocker waar u uw skimaterialen iedere dag op kunt bergen. Het centrum ligt op 1,5 kilometer afstand. Een gratis shuttlebus stopt op 150 meter van het pand.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid.

In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp.

Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 613.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...