ALBERGES C Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

U kunt met acht personen terecht in dit mooie appartement (58 vierkante meter). Het balkon ligt op het zuiden, u kunt dus al snel van de warme winterzon genieten! In de keuken vindt u onder meer een vaatwasser en magnetron. Dat is pas makkelijk na een vermoeiende skidag! Natuurlijk kunt u uw skimaterialen netjes en veilig opbergen in de aanwezige skilocker.
De lift naar het skigebied ligt op 100 meter afstand. Ook het zwembad, schaatsbaan en de bibliotheek zijn prima bereikbaar.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid. In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden.

De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp. Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 601.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...