Hotel Autentis wintersportvakantie Rasen Kronplatz

Kronplatz

Het 4-sterrenhotel Autentis, onlangs gerenoveerd in 2021, ligt in het centrum van Niederrasen, op ongeveer 4 km van het skigebied Kronplatz. De skibus stopt direct voor het hotel, en een rodelbaan en schaatsbaan liggen op ongeveer 100 meter afstand. Winkels, bars en restaurants liggen op ongeveer 200 meter afstand, net als een langlaufloipe.

Tot de faciliteiten van het door een familie gerunde hotel behoren een receptie, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant, bar, café, verblijfsruimte, wijnkelder, bibliotheek, kinderspeelkamer en een skiruimte met verwarmde skischoendrogers (1 skilocker per kamer) en parkeerplaatsen (op basis van beschikbaarheid).

Een zonneterras en de ruime wellnessruimte (ca. 500 m²) met binnenzwembad inclusief whirlpool, buitenzwembad, Tiroolse sauna, biosauna, stoombad, kruidenstoombad, infrarood ligruimte, tepidarium en Kneipp-waterbassin nodigen je uit om te ontspannen. Er is ook een klein gedeelte voor alleen volwassenen met een schuursauna en ontspanningsruimte. Diverse massages en schoonheidsbehandelingen kunnen tegen betaling ter plaatse worden geboekt.

Je kunt ook deelnemen aan verschillende evenementen die worden georganiseerd door de plaatselijke vereniging voor toerisme (bijv. sneeuwschoenwandelingen, proeverijen van regionale specialiteiten, etc., tegen betaling, zie info ter plaatse). Tegen betaling, zie info ter plaatse).

Prijs v.a: 949.00 euro (klik hier voor beschikbaarheid en prijs)

Lift;Bar;Parkeerplaats;Rolstoeltoegankelijk;Internet;Huisdieren mogelijk;Stoombad;Massages;Sauna;Zwembad;Whirlpool

2-persoonskamer/2 bijzetbedden douche/wc (Antholzer Superior, ca. 35 m²), HP PLUS
afstand tot de piste: 5000

Inclusief:
Badjas en -schoenen (bij de receptie en op huurbasis)
Verzorging zoals geboekt
Wi-Fi
2-, 3-, 4- of 6-daagse skipas Kronplatz (Waarde van de skipas tot € 375) Uitzonderingen zie boekingsproces
Gebruik van het wellnessgedeelte (zie beschrijving)
Oudejaarsmenu
Kluis (in de kamer)
Kinderbed (op aanvraag)
Kinderstoel (volgens beschikbaarheid)
Parkeerplaats (volgens beschikbaarheid)

Dit vind je misschien ook leuk...