Hotel Kolmhof | Bad Kleinkirchheim | Halfpension

Hotel Kolmhof

Het Kolmhof, dat door een familie wordt beheerd, ligt op een rustige locatie in het centrum van Bad Kleinkirchheim en direct tegenover de thermale baden van St. Kathrein. De kamers van dit gemoedelijke hotel zijn ruim en modern ingericht en zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de prachtige omgeving. In de ruime spa met een verwarmd buitenzwembad kun je na een winterse dag heerlijk relaxen. Warm weer op in de sauna, kruidensauna, Turks stoombad of trek nog wat ontspannende baantjes in het zwembad. ´s Avonds kun je in het sfeervolle restaurant genieten van heerlijke Oostenrijkse en internationale gerechten.

——————————————————————————————

Prijzen v.a: 794.00 (klik hier voor prijs en beschikbaarheid)

——————————————————————————————
Regio: Bad Kleinkirchheim
Het uitdagende skigebied Bad Kleinkirchheim ligt in het zuiden van Oostenrijk. Het dorp Bad Kleinkirchheim ligt midden in het zonnige Karinthië en heeft een mooi kuuroord dat is aangelegd bij een van de warmwaterbronnen in het gebied. Vanuit dit geweldige kuuroord heb je een fantastisch uitzicht op de skipistes. Het gebied is redelijk duur en rustig maar is dan ook van alle gemakken voorzien. DownhillOok de internationale skiwereld heeft dit gebied gevonden en er zijn al diverse internationale evenementen georganiseerd. Zo vindt  hier ieder jaar de FIS Ski World Cup Downhill plaats. Onderaan de pistes kunnen toeschouwers de deelnemers van de piste af zien razen. De steile pistes die hier te vinden zijn blijven zelfs een uitdaging voor de beste skiërs ter wereld. Het skigebied van Bad Kleinkirchheim is bij uitstek geschikt voor de wat meer gevorderde skiërs.
Meer: wintersport accomodaties in Bad Kleinkirchheim

Stad: Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim ligt op 1050 meter hoogte en is een bekend kuuroord met verscheidene kuurbaden. De bronnen met geneeskrachtig water zijn niet de enige attracties van dit plaatsje, het beschikt ook over een een zwemparadijs, de Erlebnis Therme, waar je zeker een keer heen moet gaan. Voor een beetje extra inspanning na een skidag kun je terecht bij de tennishallen, de golfbaan en bijvoorbeeld de klimschool. In het centrum zijn er meerdere barretjes, Stuben en disco’s te vinden zodat je je ‘s avonds ook niet hoeft te vervelen.

Meer: wintersport accomodaties in Bad Kleinkirchheim

Land: Oostenrijk

Meer: wintersport accomodaties in Oostenrijk

 

Dit vind je misschien ook leuk...