Skigaarden Aparthotel, Hemsedal 2019/2020

Hemsedal
Met 48 pistes, 24 liften en een uitgebreid snowboard park behoort Hemsedal tot één van de grootste en meest populaire skigebieden in Noorwegen. Door de hoge bergtoppen, Totten (1450 m), Tinden (1440m) en Røgjin (1370m), wordt er zelfs gesproken van de Scandinavische Alpen!
Een skivakantie in dit gebied is zeer populair, mede vanwege de vele extra’s die geboden worden. Er kan hier zelfs een tocht met een huskyslee gemaakt worden.

Voor de kinderen zijn er verschillende gebieden waar veel vermaak aanwezig is en de pubers vertonen hun kunsten in één van snowboardparken. Voor de echte ’diehards’ zijn diverse pistes op vier avonden in de week geopend. De vele bars maken de après-ski in Hemsedal erg gezellig.
Skigaarden Aparthotel, Hemsedal
Heerlijke accommodatie gelegen op de pistes van Hemsedal Skicenter. Zeer centraal gelegen in het skigebied en daardoor ook apres-ski-stop voor velen. Er is een restaurant waar ontbijt en (2-gangen) diner worden geserveerd. Het dorp Hemsedal ligt op 2 km afstand. De skibus stopt voor de deur.

Aantal bedden per appartement
2-4 bedden, Familie studio appartement (32m2)
4 bedden, 3-kamer appartement (55m2)
6 bedden, 4-kamer appartement (52m2)

Ligging
Centraal gelegen in het skiegebied van Hemsedal. Op loopafstand van skilift (600m), skiverhuur, après-ski, bowling, restaurants en supermarkt (700 m).

Beschrijving
Comfortabel appartementen in moderne Noorse stijl. Alle appartementen beschikken over een open kitchenette met 2-pitsfornuis, koelkast en koffiemachine. De studio’s zijn perfect voor een gezin met kinderen, beschikken over een dubbelbed en een stapelbed met breed onderbed.
De meerkamer appartementen hebben een woonkamer met tv, eethoek en zithoek. Slaapkamer met een tweepersoonsbed. De 3-kamer appartementen hebben een tweede slaapkamer met dubbelbed. Bij de 4-kamer appartementen beschikken zowel de tweede als derde slaapkamer over een stapelbed, waarvan één met breed onderbed.
Eindschoonmaak, bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. Alle appartmenten hebben een badkamer met douche en toilet; de meerkamer appartementen hebben er zelfs twee.. Draadloos internet tegen betaling.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...