Hotel Stocker’s Erlebniswelt wintersportvakantie Schladming 4-Berge-Skischaukel

4-Berge-Skischaukel

Het familiaire 4-sterren Hotel Stocker’s Erlebniswelt bevindt zich in de wijk Rohrmoos, direct aan de piste, waardoor u bij goede sneeuwcondities tot aan de accommodatie kunt afdalen. Een skibus stopt voor de accommodatie en de bergbaan Hochwurzen is maar rond 800 m verderop. Een winkel voor levensmiddelen en verschillende inkoopmogelijkheden bereik je al na ca. 20 m.

Tot de faciliteiten behoren receptie met ontvangstgedeelte, lobby, Wi-Fi (incl.), lift, verblijfsruimte, restaurant met ontbijtruimte, bar, ski- en schoenenruimte, kinderspeelkamer, kegelbaan, serre en een terras.

In het wellnessgedeelte "Sky Spa" (openingstijden zie informatie ter plaatse) kun je gratis gebruik maken van de infinity pool, het stoombad, de sauna, de Finse sauna, de biosauna, de infraroodcabine en de ontspanningsruimte. Een fitnessruimte is ook beschikbaar. Massages en de zonnebank kunnen op aanvraag ter plaatse worden geboekt (tegen betaling). Betaalde parkeerplaatsen en een oplaadpunt voor elektrische auto’s zijn direct bij de accommodatie beschikbaar.

Prijs v.a: 1089.00 euro (klik hier voor beschikbaarheid en prijs)

Lift;Bar;Aan de piste;Internet;Parkeerplaats;Laadstation voor elektr. auto;Stoombad;Massages;Sauna;Infraroodsauna;Fitnessruimte;Solarium;Zwembad

Toeristenbelasting: ca. € 1,50 per persoon/nacht
Keycard: € 3,-
2-persoonskamer douche/wc, HP PLUS
afstand tot de piste: 50

Inclusief:
1 fles water per kamer bij aankomst
Verzorging zoals geboekt
Kluis (in de kamer)
2-, 3- of 9-daagse skipas Ski amadé, 6-daagse-skipas Ski amadé (Waarde van de skipas tot € 397) Uitzonderingen zie boekingsproces
Gebruik van het wellnessgedeelte (zie beschrijving)
Wi-Fi
Kinderstoel (volgens beschikbaarheid)
10% korting op groepslessen bij onze partnerskischolen (5% korting op privélessen)

Dit vind je misschien ook leuk...