Familievakantiedorp Kirchleitn wintersportvakantie Bad Kleinkirchheim Bad Kleinkirchheim – St. Oswald

Bad Kleinkirchheim – St. Oswald

Het gezellige familievakantiedorp Kirchleitn bestaat uit 30 Karinthische boerenhuizen en ligt in het dorpsdeel St. Oswald, rond 5 km van Bad Kleinkirchheim vandaan. Het skigebied van Bad Kleinkirchheim bereikt u na rond 200 m. Bij goede sneeuwcondities is een afdaling tot vlak voor de accommodatie mogelijk.

Het vakantiedorp bestaat uit de dorpjes Großwild en Kleinwild en beschikt over een receptie, ontvangstruimte, internethoek en Wi-Fi, 2 bloksauna’s en rustruimte, restaurant, bar, café, kinderspeelkamer en terras. Gratis parkeerplaatsen zijn ook aanwezig. U kunt in beide vakantiedorpen worden ondergebracht.

De skipas Bad Kleinkirchheim – St. Oswald geldt dagelijks voor het gebruik van de skiliften óf als toegang tot het Thermal Römerbad (uitgezonderd actieperiodes). Bij een aankomst in de periode 07-03 tot 29-03-2020 ontvangt u met uw skipas 50% korting op de toegang tot het Thermal Römerbad (zie informatie ter plaatse, sauna tegen meerprijs, niet geldig op het avondtarief).

Prijs v.a: 829.00 euro (klik hier voor beschikbaarheid en prijs)

Parkeerplaats;Aan de piste;Internet;Huisdieren mogelijk;Bar;Sauna

Toeristenbelasting: ca. € 3,50 per persoon/nacht
Borg: € 100,- per appartement
5-pers.-appartement (ca. 55 m²), HP
afstand tot de piste: 50

Inclusief:
Handdoeken
Verzorging zoals geboekt
Gebruik van de sauna
2-, 3-, 4- of 6-daagse skipas Bad Kleinkirchheim / St. Oswald (Waarde van de skipas tot € 251) Uitzonderingen zie boekingsproces
Bedlinnen
Eindschoonmaak
Korting op ofwel gratis toegang tot het thermaalbad (enkel met skipas, zie beschrijving)
Wi-Fi
Internethoek
Kluis (zie beschrijving)

Dit vind je misschien ook leuk...