38401 Bad Hindelang wintersport Duitsland

Met een eigen ingang, een eigen tuin, een ski-/fietsschuur en een carport inbegrepen, wacht dit verzorgde viersterrenvakantieappartement * * * * op u in een alpiene “Schlössle” – met de charme van de geschiedenis en een persoonlijke sfeer.
Wij adviseren onze gasten graag bij al uw vragen tijdens hun verblijf en leiden hen desgewenst rond in ons stijlvol gerestaureerde historische huis met een glas wijn uit onze oude gewelfde kelder.
De harmonieus ingerichte kamers zijn hoogwaardig ingericht, tafellinnen, beddengoed en handdoeken zijn gratis beschikbaar en er wordt een welkomstpakket verstrekt. Netflix, YouTube zijn beschikbaar, ook Prime Video en Rakuten met code.
Op het terras op het zuiden onder een oude appelboom en in de parkachtige tuin met barbecueplek staat prachtig tuinmeubilair. Langs het huis loopt een populair wandelpad en hoewel het pand rustig gelegen is aan de rand van het dorp, u bereikt de prachtige omgeving te voet in 2 – 3 minuten. Dorpsbinnenland met restaurants en winkelmogelijkheden.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 822.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...