2020 Winterjubileum aanbieding – Holiday Club Tropiiki, Kuusamo 2019/20

Wie heeft nog nooit gedroomd van een vakantie in een echt winterwonderland? In de bossen rondom Kuusamo is dat wat u wacht! Na een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol bent u binnen 10 transfer-minuten bij uw accommodatie. Hier kunt u kiezen voor een appartement, chalet of verblijf in het hotel midden in de natuur. Voor gezinnen met kleine kinderen is Kuusamo zeker aan te bevelen. 
Waar de langlaufloipes direct aan Kuusamo voorbij lopen is Ruka het skigebied voor alpineskiërs, dat met de skibus in slechts een half uur bereikt kan worden. In 2017 werd Ruka tevens uitgeroepen tot Finlands beste skigebied! U geniet hier van goed onderhouden pistes, efficiënte skiliften en adembenemende uitzichten. Het skiseizoen in Ruka duurt meer dan 200 dagen en de eerste pistes zijn meestal al vanaf medio oktober al open. Het veelzijdige skigebied is geschikt voor kinderen, volwassenen, beginners en experts. Naast de wintersporten is er hier een groot aanbod aan winteractiviteiten die uw wintervakantie tot een èchte winterbelevenis maken. U kunt kiezen tussen vele activiteiten en wij bieden u ook de mogelijkheid aan om vooraf uw skipas en skiuitrusting te reserveren.
Jubileumkorting tot 250 pp
Holiday Club Tropiiki appartementen & chalets
In een prachtige, bosrijke omgeving tussen Ruka en Kuusamo, ligt hotel en appartementen resort Holiday Club Tropiikki. Op het terrein vindt u restaurant Mango en sportbar Olearys. Voor de ontspanning kunt u gebruik maken van overige faciliteiten zoals saunas, subtropisch zwembad, hottubs en voor de kinderen activiteitenpark Angry Birds Activity Park. In de winter kunt u diverse winteractiviteiten boeken of lekker bij het hotel langlaufen. Voor alpine skiën bent u in een half uurtje met de skibus in Ruka. 
Ligging:
In de bossen op zon 4 kilometer van het centrum van Kuusamo en aan de langlaufloipes. Restaurant, bar, subtropisch zwembad, spacentrum, fitnessruimte en het AngryBird Park liggen op 150 meter bij het hotel. Naast een kleine kiosk in het hotel voor de basis benodigdheden ligt er een supermarkt op 2 kilometer.
Aantal bedden per appartement of chalet:
Appartement 6 bedden, 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer (53 m2)
Chalet 6 bedden, 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer (51m2)
Beschrijving:
Modern ingerichte appartementen en chalets.
De appartementen zijn gelegen in een gebouw met 4 appartementen waarbij ze allemaal over een terras beschikken. Ze hebben 2 slaapkamers met plaats voor totaal 4 personen, 2 extra personen kunnen gebruik maken van een slaapbank in de woonkamer. Verder een woonkamer met televisie, haardkachel, scandinavische zithoek en eethoek, volledig ingerichte open keuken. Badkamer met sauna, douche, toilet en wasmachine, haardroger en droogkast. Ook is WiFi aanwezig.
De chalets zijn in 2-onder-1-kap-stijl en beschikken allemaal over een terras. Er zijn 2 slaapkamers met plaats voor totaal 4 personen, 2 extra personen kunnen gebruik maken van een slaapbank in de woonkamer. Verder een woonkamer met televisie, haardkachel, scandinavische zithoek en eethoek, volledig ingerichte open keuken. Badkamer met sauna, douche, toilet en wasmachine, haardroger en droogkast. Ook is WiFi aanwezig.
De prijzen zijn inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak. U verblijft o.b.v. logies en heeft de mogelijkheid om maaltijden extra bij te boeken. 
Voor overnachtingsgasten is een bezoek aan de Spa en/of Angry Birds Activity park mogelijk tegen een gereduceerd tarief, u kunt ook het spa-pakket bijboeken voor ongelimiteerde toegang.
Inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur!
Let op! De vakantieperiodes zijn erg populair. Wilt u met kerst of nieuwjaar, of in de voorjaarsvakantie naar Lapland raden wij u aan z.s.m. te boeken vanwege de beschikbaarheid.

Bus, privé-taxi of Autohuur
U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Kuusamo Airport naar de accommodatie v.v. Dat kan namelijk per bus, maar u kunt ook een privé-taxi nemen. Het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. Voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn, vindt u door te klikken op: Autohuur Europcar
Voordeel excursiepakketten
Om uw keuze te vergemakkelijken hebben we twee excursie pakketten samengesteld, met de leukste excursies tegen een scherp tarief. Als bonus heeft u gratis een week lang gebruik van  safari-kleding (Thermo-overall, scooterlaarzen, balaklava, sjaal en handschoenen). Deze bonus is t.w.v. 147 pp!
Basis voordeel excursiepakket  – Een voordelig basispakket met een drietal leuke excursies tegen een toptarief.
Compleet voordeelexcursiepakket – Een volledig en veelzijdig excursiepakket met elke dag een andere activiteit. Profiteer van het scherpe tarief voor zes leuke activiteiten.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...