Chalet Weidji Wallis wintersport Zwitserland

Dit rustieke en huiselijke appartement biedt 72 m² ruimte om te ontspannen. Geniet van de eenvoud van deze accommodatie en een prachtig uitzicht. Naast de standaard uitrusting biedt dit, in 2008 gernoveerde, Chalet.nu vakantiehuis ook een elektrisch fornuis met bakovern, barbecue en tuinmeubilair om ’s avonds tot rust te komen. Dankzij de elektrische verwarming is dit pareltje in de winter ideaal, ’s avonds gezellig knus bij het vuur van de open haard.
Op ongeveer 7 min wandelen vanaf de parkeerplaats in het centrum van het dorp tot aan het huis. Hier is stevig schoeisel aan te raden- in het midden van de natuur kan het onverharde pad bij regen glad zijn.
In deze mooie vakantieregio van Gasenried, niet ver van Grächren, bent u op de juiste plaats voor een sportieve vakantie, het hele jaar door. De regio is ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan belangrijke bestemmingen zoals Zermatt en Saas Fee.
Dicht bij de twee Oberwalliser steden Brig en Visp, waar interessante bezienswaardigheden te bezoeken zijn.

Zomer

Wandelen mogelijk voor groot en klein op de meer dan 250 kilometer goed onderhouden wegen en paden. Het goed ontwikkelde netwerk van paden van eenvoudige wandelingen tot uitdagende bergpaden naar Saas-Fee of de Europaweg naar Zermatt, biedt voor elk wat wils. Natuurlijk kan u ook gezellig wandelen langs de historische vaarwegen.
Ervaar het leven van van elke dag in de Alpen en breng een bezoek aan de kaasproductie op de Alpe Äpnet – mogelijkheid tot kopen van verse kaas (eind juni tot half september). Wilt u iets nieuws proberen? Maak een tocht op de fietsroute Paradiesli van Taa naar Grächen met de Berg Downhilltrottinett. Dankzij de brede banden en hydraulische schijfremmen kan u de scooter makkelijk controleren. U zal veel plezier beleven, en nodigt uit tot herhaling.
Omwille van de ligging in het hart van Oberwallis, is Gasenried een praktische ligging in de zomer, voor een bezoek aan een aantal aangrenzende regio’s: de Aletsch-gletsjer, de stad van Saas-Fee, Zermatt, Leukerbad, Visp en vele andere interessante plaatsen.

Winter

Dit gezinsvriendelijke skigebied Grächen ligt op ongeveer 10 minuten rijden met de auto van het chalet Weidji. De wereldbekende skigebieden Zermatt en Saas-Fee op ongeveer 30 minuten.
In het gebied Grächen liggen 5 sneeuwschoenroutes, tussen 30 minuten en bijna 3 uur, waar u uw afdrukken in de sneeuw kunt achterlaten. Maar zelfs rechtstreeks vanuit uw chalet zijn prachtig sneeuwschoenen of ski trips. Langlaufers kunnen terecht op een 2,5 km lange klassiek geprepareerde baan, mocht u zin hebben om mee te rijden in een PistenBully, hiervoor kan u terecht op het VVV kantoor van Grächen. 9 ton gewicht, 420 pk en Monster blades – waarschijnlijk zijn het niet enkel de mannenharten die sneller gaan slaan.
In de skigebied van Hannigalp Grächen vindt u onder andere de unieke gondellift, die u en uw gezin naar het in totaal 42 kilometer uitgestrekte skigebied. Hier worden voor kinderen tussen 2 en 15 jaar verschillende skischolen aangeboden.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 450.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

You may also like...