Chalet Takouné – 6 personen | wintersport Les Crosets | Les Portes du Soleil

Chalet Takouné - 6 personen

Chalet Takouné ligt in Crettet Bornex, bij Les Crosets, in het enorme Les Portes du Soleil skigebied. Het chalet bestaat uit twee vrijwel identieke chalethelften, elk geschikt voor maximaal 6 personen. Bij goede sneeuwcondities kun je vanaf het chalet via een pad langs de weg naar Les Crosets skiën, tot ca. 250 meter afstand van de skiliften. Via een geprepareerd pad loop je vervolgens verder naar de skiliften. Vanuit Les Crosets kun je verschillende kanten op in het 650 km piste tellende skigebied. Het is mogelijk om bij goede sneeuw terug te skiën naar het chalet.
In Les Crosets vind je enkele restaurants/bars, sportwinkels en een supermarkt. Voor meer faciliteiten kun je terecht in de nabijgelegen dorpen Val d’Illiez (ca. 10,5 km), Champéry (ca. 14 km) en Monthey (ca. 19 km).
Beide woningen van chalet Takouné zijn modern ingericht en hebben o.a. een houtkachel, Wi-Fi, balkon en terras. Vanuit het chalet heb je een schitterend uitzicht op de Dents du Midi, het skigebied en het dorp. Elke woning heeft een eigen garage met plaats voor één auto en ruimte om het skimateriaal op te bergen. Buiten bij het chalet zijn nog enkele parkeerplaatsen.

Prijzen vanaf: 1200.00 (check hier actuele prijs)
chalet
aan de piste
open haard / houtkachel
wasmachine

Oppervlakte: 115 m²

Afstand tot winkel: 1800 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 50 meter
Afstand tot skilift: 2000 meter
Skipas: Water en energie

Extra kosten:
Toeristenbelasting ter plaatse voldoen
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...