Chalet Haus Schönjochl inclusief catering, zondag t/m zondag – 15-21 personen | wintersport Fiss | Serfaus / Fiss / Ladis

Chalet Haus Schönjochl inclusief catering

Haus Schönjochl is een ruim chalet met een zeer gunstige ligging in het sfeervolle Fiss. Het chalet heeft verschillende balkons met een prachtig uitzicht over Fiss.
De skiliften van Fiss; de Möseralmbahn, Schönjochbahn en de Sonnenbahn Ladis-Fiss, waarmee je tevens toegang hebt tot de naastgelegen plaatsen Serfaus en Ladis, bevinden zich op nog geen 300 meter van het chalet. Bij het tussenstation van de Sonnenbahn vind je het zeer uitgebreide “Berta’s Kinderland” waar de kleintjes (vanaf 3 jaar oud) spelenderwijs de eerste stapjes op de ski’s zetten. Het chalet ligt midden in het gezellige en sfeervolle centrum van Fiss. Hier vindt je verschillende bars, cafe’s en restaurantjes.
Chalet Haus Schönjochl wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de catering staf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat het chalet schoon en gezellig is. De catering service omvat o.a. 7x ontbijt en 6x drie-gangen diner (zie extra opties voor volledige omschrijving). Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt gewoon volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De cateringstaf verblijft in een afzonderlijk gedeelte van het skichalet.

Prijzen vanaf: 9985.00 (check hier actuele prijs)
chalet
catering mogelijk

Oppervlakte:

Afstand tot winkel: 100 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 300 meter
Afstand tot skilift: 280 meter
Skipas: Water en energie

Wi-Fi internetverbinding
Parkeerplaats
Uitgebreide cateringservice

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar p.p. € 2.60
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...