Chalet Balcon du Paradis + Piccola Pietra, met twee sauna’s en jacuzzi – 20-22 personen | wintersport Le Villaret / Peisey-Vallandry | Paradiski – Les Arcs

Chalet Balcon du Paradis + Piccola Pietra

Chalet Balcon du Paradis is een charmant, comfortabel ingericht chalet met een open haard, sauna en buiten-jacuzzi gelegen in het traditionele bergdorp Le Villaret. Le Villaret is een klein gehucht op 5 à 10 minuten rijden van Vallandry en op ca. 600 meter afstand van het gemoedelijke dorpje Peisey. In Peisey kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en ook vind je er o.a. skiverhuur en allerlei uitgaansgelegenheden.
Vanuit Villaret gaat er een gratis skilift (Lonzagne, gelegen op ca. 350 meter afstand van Chalet Balcon du Paradis) naar hartje Peisey-Vallandry. Ook stap je hier zo op de Vanoise Express. Deze lift draait van ’s morgen 9 uur tot ’s avonds 6 uur (wijzigingen voorbehouden).
Het chalet is een twee-onder-een-kap woning (Balcon du Paradis is het rechtergedeelte) en is gebouwd in traditionele stijl met veel hout en natuursteen. Bij het chalet is gratis parkeergelegenheid, waaronder een garage met plaats voor één auto. Doordat het chalet in het hoogste gedeelte van het gehucht staat, heb je door de grote ramen van de woonkamer een fantastisch vrij uitzicht over de vallei.
Dit type bestaat uit de twee naast elkaar gelegen chalets Balcon du Paradis en Piccola Pietra.

Prijzen vanaf: 370.00 (check hier actuele prijs)
chalet
catering mogelijk
jacuzzi / bubbelbad
open haard / houtkachel
sauna (privé)
Oppervlakte: 295 m² – (=195 m² + 100 m²)

Afstand tot winkel: 600 – 800 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 5000 meter
Afstand tot skilift: 350 meter
Skipas: 6-daagse skipas Les Arcs (200 kilometer piste / vanaf dag na aankomst)

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 18 jaar p.p. € 1.65
Reserveringskosten € 22.50

Dit vind je misschien ook leuk...