Chalet-appartement Plein Ciel – 2-4 personen | wintersport Veysonnaz | Les Quatre Vallées

Chalet-appartement Plein Ciel - 2-4 personen

Résidence Plein Ciel bestaat uit twee naast elkaar gelegen, vrijstaande gebouwen die onderverdeeld zijn in meerdere appartementen. De résidence is gelegen in het centrum van Veysonnaz en vormt een goed uitgangspunt om het skigebied Les Quatre Vallées te ontdekken. De appartementen hebben een comfortabele en nette inrichting en beschikken over een open haard en een balkon of terras met panoramisch uitzicht over het Rhônedal en de bergen.
Op een afstand van ca. 250 meter van de appartementen Plein Ciel zijn de skilift en de piste gelegen. Binnen een straal van 400 meter bevinden zich een aantal (sport)winkels, supermarkt, bakker, restaurants en barretjes. Verder vind je in het centrum o.a. een skischool, kinderopvang en een overdekt zwembad (gratis toegang) met wellnessfaciliteiten.
De résidence beschikt over een wasmachine en droger, waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Naast de résidence vind je een parkeerplaats (niet overdekt). Ook beschikt elk appartement over één gratis parkeerplaats in de ‘Multi-Storey car park’ parkeergarage (tegenover de skilift). Een extra parkeerplaats in de parkeergarage is op aanvraag.

Prijzen vanaf: 825.00 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
open haard / houtkachel
wasmachine

Oppervlakte: 50 m²

Afstand tot winkel: 200 – 400 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 250 meter
Afstand tot skilift: 250 meter (Veysonnaz Télécabine)
Skipas: Water en energie

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 16 jaar p.p. € 3.50
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...