Chalet-appartement Les Chalets D’Adrien appartement 8 – 4-6 personen | wintersport Valloire | Galibier-Thabor

Chalet-appartement Les Chalets D'Adrien appartement 8 - 4-6 personen

Appartementen Les Chalets D’Adrien zijn ruime, sfeervolle appartementen in het authentieke centrum van Valloire. Op 200 meter van de appartementen bevinden zich de Télécabine du Crêt de la Brive en de skipiste. Als de cabinelift je boven heeft gebracht kun je diverse kanten op in het 150 km piste tellende skigebied Galibier-Thabor. Een skischool vind je ook op 200 meter afstand, bij de cabinelift.
Valloire heeft een ruim aanbod aan winkels, bars en restaurants en beschikt over een sportcentrum met schaatsbaan en wellnessfaciliteiten. Op slechts 50 meter afstand van de appartementen vind je al een sportwinkel, supermarkt en restaurant.
Les Chalets D’Adrien beschikt over een ondergrondse parkeergarage (tegen betaling), maar er is ook gratis parkeergelegenheid buiten bij de résidence. Het opbergen van skimateriaal kan in de daarvoor bestemde skiberging voorzien van een skischoenendroger. Alle appartementen hebben een Wi-Fi internetverbinding en een deel van de appartementen heeft een balkon of terras.

Prijzen vanaf: 350.00 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
wasmachine

Oppervlakte: 84 m²

Afstand tot winkel: 50 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 200 meter
Afstand tot skilift: 200 meter (Crêt de la Brive)
Skipas: 6-daagse skipas Galibier-Thabor (150 km piste)

Bedlinnen, bedden zijn opgemaakt bij aankomst
Wi-Fi internetverbinding

Extra kosten:
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...