Chalet-appartement Fleur des Alpes Rhododendron – 10 personen | wintersport Les Gets | Les Portes du Soleil

Chalet-appartement Fleur des Alpes Rhododendron - 10 personen

Chalet Fleur des Alpes heeft een rustige ligging aan de rand van het oude dorp Les Gets, met uitzicht op de piste Les Perrieres. Het chalet is onderverdeeld in zes appartementen, die allemaal een comfortabele inrichting hebben en voorzien zijn van een terras of balkon en een Wi-Fi internetverbinding. Als gast van Fleur des Alpes kun je gratis gebruik maken van de wellnessruimte met sauna, jacuzzi en hammam en het verwarmde zwembad in Hotel Alpina. Je vindt dit hotel op ca. 900 meter afstand. Ook is er in het hotel een restaurant gelegen.
De afstand tot de Chavannes skiliften en piste is ca. 900 meter. Ook het centrum van Les Gets vind je op ongeveer 900 meter afstand van chalet Fleur des Alpes. Hier zijn allerlei winkels, restaurants en barretjes gelegen. Andere faciliteiten in het dorp zijn o.a. een schaatsbaan, wellnessfaciliteiten, een bioscoop en een bowling.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij chalet Fleur des Alpes. De gratis skibus (rijdt ca. elke 25 minuten) stopt voor de deur en ’s avonds kun je een avondtaxi nemen (tegen betaling, rijdt tot ca. 23.00 uur).

Prijzen vanaf: 302.00 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
wasmachine

Oppervlakte: 100 m²

Afstand tot winkel: 900 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 900 meter
Afstand tot skilift: 900 meter (Chavannes Express / Télécabine des Chavannes)
Skipas: 6-daagse skipas Les Portes du Soleil (650 km pistes)

Gebruik wellness

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 16 jaar p.p. € 1.50
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...