Appartement Rocher Savoyard – 6-7 personen | wintersport Châtel | Les Portes du Soleil

Appartement Rocher Savoyard - 6-7 personen

Chalet Rocher Savoyard is gelegen in Châtel, in de wijk Villapeyron. Het chalet is onderverdeeld in verschillende appartementen, waarvan wij er één verhuren. De Linga cabinelift en de skipiste bevinden zich op ca. 1 km afstand en zijn makkelijk te bereiken met de skibus. Er ligt een skibushalte op ongeveer 100 meter afstand van het chalet. De skibus rijdt ca. elke 15 minuten. Je kunt ook de bus richting het centrum nemen, waar de cabinelift Super-Châtel gelegen is.
In het centrum van Châtel, dat op ongeveer 2 km afstand gelegen is, vind je alle gewenste voorzieningen. Het dorp beschikt o.a. over diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, skischolen en kinderopvang. Naast skiën zijn er in het dorp allerlei andere activiteiten mogelijk. Zo zijn er in Châtel bijvoorbeeld ook een schaatsbaan en wellnesscentrum met overdekt zwembad aanwezig.
Dit 7-persoons appartement is netjes en comfortabel ingericht en is o.a. voorzien van een houtkachel en een balkon op het oosten. Chalet Rocher Savoyard beschikt over parkeergelegenheid (niet overdekt).

Prijzen vanaf: 293.00 (check hier actuele prijs)
appartement
open haard / houtkachel

Oppervlakte: 60 m²

Afstand tot winkel: 2000 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 1000 meter
Afstand tot skilift: 1000 meter (Télécabine du Linga)
Skipas: 6-daagse skipas Châtel (130 km piste)

Extra kosten:
Toeristenbelasting ter plaatse voldoen
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...