Appartement Résidence Soleil Vacances studio – 2-4 personen | wintersport Les Menuires | Les Trois Vallées

Appartement Résidence Soleil Vacances studio - 2-4 personen

Résidence Soleil Vacances is gelegen in de wijk Brelin, in het hogere gedeelte van Les Menuires. Er zijn in totaal 74 verzorgd ingerichte appartementen, verdeeld over twee gebouwen. De gebouwen zijn middels een galerij met winkels met elkaar verbonden.
De résidence heeft een goede ligging, richting het zuiden, direct aan de voet van de piste. De cabinelift Roc des 3 Marches 1 is gelegen op zo’n 300 meter afstand (al skiënd). Vervolgens kun je overstappen op de Roc des 3 Marches 2, die je direct naar 2700 meter hoogte brengt in het immense Les Trois Vallées skigebied (600 km piste). Het gezellige centrum van de wijk La Croisette is bereikbaar via een personenlift, die zich op ongeveer 100 meter loopafstand van résidence Soleil Vacances bevindt. Je vindt hier diverse winkels, restaurants en bars. Ook kun je het centrum van Les Menuires, met o.a. de skischool, gemakkelijk skiënd bereiken.
In de résidence vind je o.a. een receptie, skiberging en een klein, verwarmd binnenzwembad (6 x 2 meter). Alle appartementen zijn voorzien van een Wi-Fi internetverbinding. Bij résidence Soleil Vacances is een openbare parkeerplaats gelegen.

Prijzen vanaf: 384.00 (check hier actuele prijs)
appartement
aan de piste

Oppervlakte: 20 m² – 23 m²

Afstand tot winkel: 100 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 25 meter
Afstand tot skilift: 300 meter (Roc des 3 Marches 1)
Skipas: 6-daagse skipas Les Menuires / St. Martin (160 kilometer pistes)

Gebruik zwembad

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 18 jaar p.p. € 2.47
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...