Appartement Résidence K2 nr. 01 – 6 personen | wintersport Les Gets | Les Portes du Soleil

Appartement Résidence K2 nr. 01 - 6 personen

In Les Gets vind je de recent gebouwde Résidence K2, bestaande uit meerdere modern ingerichte appartementen van 4 tot 6 personen. Vanaf de résidence loop je in ongeveer 200 meter naar de piste en de stoeltjeslift Pérrières Express, waarmee je je in het skigebied van Les Portes du Soleil begeeft.
Op ca. 300 meter afstand van de appartementen zijn een Sherpa supermarkt en een restaurant/bar te vinden. In het sfeervolle centrum van Les Gets bevinden zich echter nog veel meer leuke restaurants, bars en winkels. Het centrum is te voet bereikbaar (ca. 750 meter), maar je kunt ook de skibus nemen. De skibus vertrekt tegenover de stoeltjeslift Pérrières Express en rijdt ook naar de Chavannes skiliften, waar zich de skischolen bevinden. Verder heb je in het dorp o.a. de mogelijkheid om te schaatsen, sleeën, bowlen of een bezoek te brengen aan een wellnesscentrum.
De comfortabele appartementen van Résidence K2 hebben allemaal één of meerdere balkons en een eigen skilocker in de gezamenlijke skiberging. De auto parkeer je in de parkeergarage onder de résidence (1 parkeerplaats per appartement). Ook buiten bij de résidence zijn parkeerplaatsen.
De receptie is op zaterdag geopend tot 20.00 uur. Later aankomen is mogelijk indien vooraf aangegeven. Ter plaatse zal er dan een toeslag van € 60,00 per appartement in rekening worden gebracht.

Prijzen vanaf: 505.00 (check hier actuele prijs)
appartement

Oppervlakte: 92 m²

Afstand tot winkel: 300 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 200 meter
Afstand tot skilift: 200 meter (Pérrières Express)
Skipas: 6-daagse skipas Les Portes du Soleil (650 km pistes)

Handdoeken
Keukendoeken
Wi-Fi internetverbinding

Extra kosten:
Toeristenbelasting ter plaatse voldoen
Reserveringskosten € 22.50

Dit vind je misschien ook leuk...