Appartement Le Mont Soleil – 2-5 personen | wintersport Plagne Soleil & Villages | Paradiski – La Plagne

Appartement Le Mont Soleil - 2-5 personen

Op zoek naar een wintersportverblijf direct aan de skipiste én in een groot skigebied? Dan ben jij bij résidence Le Mont Soleil aan het juiste adres! Vanuit de résidence stap je meteen de blauwe piste op en ski je gemakkelijk naar de skiliften. La Plagne zelf heeft ruim 200 km piste. Omdat het skigebied van La Plagne verbonden is dat van Les Arcs, kun je hier genieten van maar liefst 425 pistekilometers!
Résidence Le Mont Soleil is in traditionele stijl gebouwd met gebruik van veel hout en beschikt over ca. 100 appartementen. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben een balkon of terras en een Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling is er high-speed internet mogelijk). Verder heeft de résidence een skiberging, bagageruimte en bij de receptie met lounge kun je broodjesservice regelen.
Binnen een straal van 200 meter van de résidence vind je een aantal restaurants, bars, (sport)winkels en een supermarkt. De (kinder)skischool bevindt zich direct bij de résidence. Op ongeveer 200 meter afstand is gratis, openbare parkeergelegenheid te vinden.

Prijzen vanaf: 381.00 (check hier actuele prijs)
appartement
aan de piste

Oppervlakte: 29 m²

Afstand tot winkel: 200 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 10 meter
Afstand tot skilift: 100 meter (via piste)
Skipas: 2018/2019: 6-daagse skipas La Plagne waarvan 1 dag Paradiski (225 kilometer piste / vanaf dag na aankomst)
2019/2020: 6-daagse skipas La Plagne (225 kilometer piste / vanaf dag na aankomst)

Wi-Fi internetverbinding

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 18 jaar p.p. € 1.65
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...