Appartement Caribou combinatie nr. 1 + 2, inclusief catering, zondag t/m zondag – 12 personen | wintersport Morzine | Les Portes du Soleil

Appartement Caribou combinatie nr. 1 + 2

De appartementen Caribou zijn gelegen op maximaal 5 minuten loopafstand van het centrum van Morzine, de Pleney cabinelift en de Super Morzine cabinelift. De appartementen bevinden zich in een gezellige straat en de bars, winkels en restaurants zijn direct rond de appartementen gelegen. Er is een gratis skibus die vertrekt op 100 meter afstand.
De appartementen Caribou worden alleen inclusief cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de cateringstaf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat je appartement schoon en gezellig is. De catering service omvat o.a. 7x ontbijt en 6x drie-gangen diner (zie Extra te boeken voor volledige omschrijving). Met deze service hoef je je nergens meer druk over te maken, alleen nog maar te genieten van het enorme skigebied van Les Portes du Soleil! Beide appartementen zijn voorzien van o.a. een open haard of houtkachel, Wi-Fi internetverbinding, balkon en een privé-parkeerplaats. De appartementen kunnen ook in combinatie worden gehuurd voor groepen van maximaal 14 personen.
Het levendige Morzine heeft een gezellig centrum met winkels, supermarkten, restaurants en bars. Daarnaast biedt het dorp een aantal faciliteiten zoals een schaatsbaan, rodelbaan, overdekt zwembad en wellnessfaciliteiten. In Morzine en omgeving zijn voldoende wandelmogelijkheden (dichtstbijzijnde op 200 meter). Er ligt ongeveer 95 km aan wandelpaden. Andere activiteiten die je kunt doen zijn o.a. langlaufen (dichtstbijzijnde op 200 meter), paragliden, rijden op een sneeuwscooter en heli-skiën. Een supermarkt is gelegen op 100 meter van de appartementen Caribou.

Prijzen vanaf: 4965.00 (check hier actuele prijs)
appartement
catering mogelijk
open haard / houtkachel

Oppervlakte:

Afstand tot winkel: 100 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 200 meter
Afstand tot skilift: 200 meter (Pleney)
Skipas: Water en energie

Handdoeken, inclusief midweekse wissel
Wi-Fi internetverbinding
Openhaardhout

Extra kosten:
Reserveringskosten € 22.50

You may also like...