ALBERGES C Les Deux-Alpes wintersport Frankrijk

Neem uw zonnebril maar mee, want het balkon van dit appartement ligt lekker op het zuiden.  U kunt dan ook al snel van de warme winterzon genieten. Er is ruimte voor vier personen. U vindt in de woning een slaapkamer, daarnaast staat er een slaapbank in de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo beschikt u over een oven en magnetron.

De lift naar het skigebied ligt op 100 meter afstand. Ook het zwembad, schaatsbaan en de bibliotheek zijn prima bereikbaar.

Les Deux Alpes is een van de mooiste skigebieden in Frankrijk. Om een aantal flinke rots-toppen slingeren pistes in een lange lijn naar beneden. Door het enorme hoogteverschil en de aanwezigheid van een gletsjer is er sneeuwzekerheid. In 2015 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe blauwe dalafdaling, waardoor het gebied nu ook zeer geschikt is voor licht gevorderde skiërs. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. De après-ski is natuurlijk uitstekend in dit skidorp. Een dagje geen zin om te skiën? In het gebied kunt u ook prima wandelen. En wat denkt u van paragliden, een bioscoopbezoek, zwemmen of een tocht met en paardenslee?

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 356.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

You may also like...